Om oss

Lägenheter med bästa läget i Sveg

Lägenheter med det bästa AAA läget i Sveg.

Vi hyr ut lägenheter mitt i centrum i Sveg, våra lägenheter ligger inom 5 min promenadavstånd till shopping och daglig handel som Ica, Coop, Okq8, Cirkel k, kommunhus, badhus, restauranger. Våra lägenheter ligger också 1 min från södraskolan och när du går ut på gatan så är du mitt i centrum. 

Våra lägenheter ligger mitt emot kyrkan och högstadiet södra skolan. Vi håller en hög standard på våra lägenheter Alla våra lägenheter är nyrenoverade eller nybyggda. I våra lägenheter ingår det alltid el, värme, vatten, det finns fibernät indraget i alla våra lägenheter och det går att beställa tv och internet via fiber. Den högsta hastigheten i fibernätet är 1000mega bit. I våran fastighet ingår det en stor tvättstuga med 2st proffsmaskiner och 2st proffs torktumlare. Det är lätt att boka tvättider och tillgängligheten är stor då det går boka flera tvätt pass i månaden. Vi hyr ut bostäder till unga och gamla. Vi hyr ut lägenheter till  läkare, Sykes anställda, Apotek, Studerande, Brandmän, barnfamiljer mm. I våran fastighet är det tryggt att hyra och bo. Vi hyr ut till skötsamma personer som vill ha lugn och ro runt omkring sig, och som värderar sitt boende mitt i centrum.

Vi samarbetar med polisen, socialtjänsten och skolan mot droger och alkohol i alla åldrar.  

Vi tillhandahåller parkering för uthyrning till personbil till en rimlig kostnad, med motor värmare uttag till våra hyresgäster.